OVER ONS

Mijn naam is Roos Brugman. Moeder van ons dochtertje Lizz, geboren Januari 2022.

Voor mijn zwangerschap deed ik gemiddeld 5 รก 6 keer per week aan crossfit. Gedurende mijn zwangerschap ben ik onder begeleiding van een PowerMama coach blijven sporten. Ik heb toen zelf ervaren hoe belangrijk en fijn het is dat je door een gecertificeerd coach begeleid wordt.


Mijn ouders hebben ruim 40 jaar een sportschool gehad, ik ben letterlijk opgegroeid in de sportschool. Je kunt dan wel stellen dat het met de paplepel is ingegoten. Naast mijn sportervaring werk ik nog als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis

VISIE


Tijdens een zwangerschap treden er een hoop veranderingen in het lichaam op. Het is van essentieel belang om dan extra lief te zijn voor je lichaam, maar hierin ook regelmatig en op een verantwoordelijke manier te bewegen. Persoonlijke aandacht en ook verbinding met elkaar kunnen maken zijn belangrijke speerpunten van Power Mama Moerkapelle. 


Ik sta voor openheid in de zwangerschap, maar ook na de zwangerschap met betrekking tot het herstel van je sterke lichaam wat een kind heeft mogen maken. Tijdens de lessen zal er naast aandacht aan het bewegen ook aandacht zijn voor het connecten met vrouwen die ook in verwachting zijn van hun eerste, tweede, derde of vierde kindje. Elke zwangerschap wordt op een andere manier ervaren en ook kwaaltjes en onzekerheden kunnen aan bod komen tijdens de lessen.


PowerMama Moerkapelle is powered by Soundfit Moerkapelle